Добре діло

Вже стало  традицією школи КЗШ № 92   піклування про людей похилого віку: ветеранів Другої світової  війни, ветеранів праці, вчителів - пенсіонерів та просто самотніх людей. Діти із задоволенням виконують хатню роботу та пораються по господарству, допомагають придбати продукти харчування , вітають зі святами .  Взаємозв'язок дітей зі старшим поколінням формує  у них людяність та гуманність.
У  Новому  2018 році  учні початкової школи  влаштували акцію «Новий Рік без самотності». В рамках цієї акції діти   привітали  жителів нашого мікрорайону. Співали колядки, щедрівки, вітали з Новорічними святами та бажали здоровʹя та мирного неба.
Привітали  вчителів – пенсіонерів : Китач Любов Іванівну, Шевченко Галину Олександрівну та Павлюк Ольгу Йосипівну. Вдячні вчителі пригощали учнів теплим чаєм з солодощами  та розповідали історії зі свого шкільного життя.

Переповнені почуттями, вони  прощалися з нами зі сльозами на очах, адже приємно, коли тебе пам’ятають, цінують та не залишають в самотності  хоча б у святкові дні. Учні школи засвоїли правило: «Дарувати добро легко. Навіть маленька справа – крок до великого доброго діла».






Коментарі