Зимові канікули

У період з 25 грудня  2017 по 9 січня 2018 року в Криворізькій  загальноосвітній  школі №92  проходили зимові канікули.
Метою проведення канікул були :
1 . Організувати дозвілля учнів у період зимових канікул.
2.  Зміцнити здоров'я і фізичні сили дітей.
3. Розширити кругозір молодших школярів під час запланованих заходів та екскурсій.
4.  Виховувати  патріотів країни .
      У рамках реалізації поставлених цілей був розроблений план роботи на зимові канікули. Виховна робота була спрямована на максимальну зайнятість дітей у шкільних заходах, які планувалися з урахуванням віку учнів. Також була запланована робота з пільговими категоріями (діти – сироти , діти із багатодітних  родин , малозабезпечених родин  та СЖО /ВШО.
За час канікул у школі були використані різні форми роботи:
• екскурсії, тренінги, квест – ігри, акції , брифінги , майстерні, майстер – класи, лайфхаг , арт – заняття та інш. форми роботи.
З метою попередження дитячого травматизму, профілактики дитячої бездоглядності та безпритульності, було попереджено батьків листами-попередження про їх відповідальність за стан здоров’я та життя своїх дітей.
         Перед відходом на канікули з усіма учнями класу  були проведені бесіди про дотримання під час зимових канікул правил техніки безпеки і безпечної поведінки вдома і в громадських місцях. Значне місце при проведенні бесід було приділено профілактиці правопорушень неповнолітніх та  роботі із пільговими категоріями.
         Протягом канікул учні школи прийняли участь у  районних та міських заходах а саме : міському святі «Головної ялинки міста» де участь брали обдаровані учні школи та пільгові категорії ; Міському святі журналістів        «Новорічний мікс» . Журналісти нашої школи, привітали юних журналістів  нашого міста зі святами та побажали мирного неба , гарних новин та велику кількість читачів.
          Із великим задоволенням приймали участь у районних заходах : Конкурсно – ігровій програмі для початкових класів «Новорічна заметіль » ;  яку запропонували працівники ЦДЮТ «Мрія»; змаганнях зі спортивного орієнтування «Зимова казка» які провели професіонали із Центру  туризму ; ігрова програма біля ялинки (ПГЗК)  « Святковий дивограй».
         У навчальному закладі також було  проведено багато заходів та добрих справ. Було проведено акції : «Збережемо ялинку на Новий рік» де учні 1-4 класів  із задоволенням виготовляли штучні ялинки; учнями 6та 8 класу було проведено акцію «Добре діло» (стало традицією нашої школи допомагати дітям із дитячого будинку ,учні поздоровили діток із Новорічними святами та подарували подарунки та гарний настрій); Акцію «Новий рік без самотності» (привітання колядками і щедрівками мешканців мікрорайону та вчителів – пенсіонерів).
         Проводились загальношкільні заходи : квест – гра «Новорічна феєрія» (виконуючи різноманітні завдання діти шукали новорічний символ 2018 року – жовту собаку), спортивні ігри «Козацькі забави, шахматний турнір , ігри на подвір'ї , коучинг «Ми обираємо здоров'я» та багато інших.
         Були проведені екскурсії за межі району : поїздка до «Лазертагу» (захоплюючі та веселі були запропоновані ігри та завдання) , перегляд вистави в театрі ім. Т.Г. Шевченка , екскурсії до головної ялинки міста та до парку АТО.
         Для випускників проводилась профорієнтаційна робота : зустрічі з працівниками ліцеїв , технікумів;  та  тренінг «З думкою про майбутнє» (учні ділились своїми інтересами та уподобаннями).
         Кожного дня працювали спортивний зал (проводились секції з футболу та баскетболу ) , бібліотека та комп’ютерний клас.

Весело пройшли зимові канікули.















Коментарі